VHDL-Forum

 
Sie sind nicht eingeloggt.
LoginLogin Kostenlos anmeldenKostenlos anmelden
BeiträgeBeiträge MembersMitglieder SucheSuche HilfeHilfe
VotesUmfragen FilesDateien CalendarKalender BookmarksBookmarks

Anfang   zurück   weiter   Ende
Autor Beitrag
disposable11
Neuling


Beiträge: 9

New PostErstellt: 14.09.20, 17:26     Betreff: مناسب بودن پلاستیک ها در کاربردهاى غذایى Antwort mit Zitat  

مناسب بودن پلاستیک ها در کاربردهاى غذایى :
ظروف یکبار مصرف گیاهی چیست؟
تمامى پلیمرها از نوع دست اول تا آنهایى که بازیافتى بوده و همچنین ظروف پلاستیکى حتماً باید قبل از استفاده در صنعت غذایى تحت آزمون Food grade قرار بگیرند. این آزمون تحت استانداردهاى اتحادیه اروپا (EEC) و آمریکایى (FDA) انجام مى شود.

با انجام آزمون هایى که در اداره کل آزمایشگاه هاى کنترل غذا و دارو نیز قابل اجرا هستند میزان مهاجرت مواد سازنده پلیمرها به سمت مواد غذایى مشابه سنجیده مى شود. در واقع وزارت بهداشت مقاومت و میزان مهاجرت مواد سازنده پلیمرها را در حلال ها یا

محلول هاى مشابه مواد غذایى مى سنجد.

ظروف پلاستیکی یکبار مصرف را داخل ماکروفر قرار ندهید :
علامت ظروف پلاستیکی مخصوص مایکروویو
از ظروف پلاستیکی در ماکروویو استفاده نکنید به خصوص غذاهای حاوی روغن و چربی ، چون گرما و پلاستیک و روغن با هم ترکیب شده ، که نتیجه ی آن تولید سم دیوکسین است ( از ظروف پیرکس و چینی استفاده کنید).
مونومر آزاد در ظروف‌ یک‌بار مصرف، نوع PVC ، در فرآیند تولید، مقداری مونومر باقی می ماند که با غذا وارد بدن و به مرور زمان تجمع و از حد تراکم مجاز برای انسان فراتر می رود. همچنین غذا نباید بیشتر از ۲ ساعت در این ظروف باقی بماند.

مقدمه ای بر گرانول گیاهی
گرانول گیاهی از نشاسته ذرت ، گندم و سیب زمینی قابل تولید است. در این تکنولوژی، توانایی استفاده از انواع نشاسته های ذرت، گندم و سیب زمینی وجود دارد. در ابتدا نشاسته ذرت ، گندم و یا سیب زمینی که از منابع داخلی قابل تامین است، در یک میکسر حرارتی

به صورت گرانول درمی آید. با افزودن مواد رنگی مجاز میتوان انواع مستربچ های رنگی گرانول گیاهی تولید کرد. با انجام تغییراتی در خط تولید گرانول نیز میتوان انواع گریدهای مختلف گرانولهای گیاهی نظیر گرید تزریق و وکیوم فرمینگ ، گرید بطری و گرید فیلم و

غیره تولید کرد.
نحوه تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی

ظروف یکبار مصرف از گرانول های گیاهی
ظروف یک بار مصرف، رایجترین و عمومیترین آلاینده محیط زیست قلمداد میشوند. از سویی روش زندگی امروزی و سهولت کاربرد این ظرفها، موجب رواج و گسترش کاربرد آنها میشود و از سوی دیگر به همین نسبت به سرعت محیط زیست را تخریب میکند. به

تازگی چاره ای معقول برای این پدیده پیدا شده است، ظرف هایی که از مواد گیاهی و قابل تجزیه هستند. این فنآوری که منابع آن در کشور ما موجود است، شاید چاره خوبی برای استفاده از ظروف یکبار مصرف باشد.
بهترین مارک ظروف یکبار مصرف

احتیاطات استفاده از ظروف پلاستیکی و یک‌بارمصرف
توصیه ما این است که در حد امکان، از ظروف پلاستیکی فاصله بگیرید امّا در صورت استفاده، نکات زیر را رعایت کنید؛ اگرچه باز هم تأکید می‌کنیم که رعایت دقیق تمام این موارد هم نمی‌تواند مانع بروز اثرات منفی استفاده از پلاستیک‌ها باشد..
ریختن غذای داغ در ظروف یکبار مصرف

nach oben
Benutzerprofil anzeigen Private Nachricht an dieses Mitglied senden
Sortierung ändern:  
Anfang   zurück   weiter   Ende
Seite 2.363 von 2.985
Gehe zu:   
Search

powered by carookee.com - eigenes profi-forum kostenlos

Design © trevorj